Τρόποι Αποστολής

Παράδοση – Κυριότητα

Τα προϊόντα μπορούν είτε να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας, εκτός των δυσπρόσιτων περιοχών, όπου δεν παρέχουν υπηρεσίες τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, είτε να τα παραλάβετε από τα καταστήματα μας. Σε περίπτωση δε που ο πελάτης δεν προσέλθει στο κατάστημα για την εκτέλεση της παραγγελίας του (ήτοι, παραλαβή της παραγγελίας και αποπληρωμή του τιμήματος) κατά την ως άνω αναφερόμενη προθεσμία, η παραγγελία του θα ακυρώνεται, μη υπεχούσης του καταστήματος ουδεμίας ευθύνης εκ της αιτίας αυτής. Επιπλέον, τα προϊόντα δύναται να σας αποσταλούν, στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) είτε με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής , αργιών. To κατάστημα, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός δεκαπέντε (15) εργάσιμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών. Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι «ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές του καταστήματος ο χρόνος παράδοσης θα ορίζεται κατά προσέγγιση στην λίστα. Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης.Η κυριότητα στο Προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση, ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση. Σε περίπτωση αλλαγής και κατα τις περιόδους εκπτώσεων οι τιμές δεν ισχύουν και το κόστος παράδοσης καθορίζεται απο την εταιρία courier.

Αποστολή εντός Ελλάδας

Το rachelhellas.gr συνεργάζεται με εταιρεία ταχυμεταφορών προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα, και το κόστος αποστολής είναι:

Για τον νομό Αττικής: 2,50 € με ΦΠΑ.

Για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα: 3.00 € με ΦΠΑ.

Σε περιπτώσεις που το βάρος της παραγγελίας είναι πολύ μεγάλο ή ο τόπος προορισμού είναι δυσπρόσιτος για τις μεταφορικές εταιρείες, θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής. Για παραγγελίες άνω των 50 € τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Αποστολή σε άλλες χώρες

Για τις υπόλοιπες χώρες, ισχύει ο τιμοκατάλογος της εταιρείας ταχυμεταφορών με παράδοση 2 με 10 εργάσιμες.