Κλείσιμο

Αναζήτηση

Κλείσιμο

Η Εταιρεία “RACHEL”, με πολυετή παρουσία στο σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία εσωρούχων και ειδών ρουχισμού οικίας και παραλίας, έχει επιτύχει την κατάταξή της στις πρώτες θέσεις του χώρου.

Προσηλωμένη στο σκοπό της να παρέχει σύγχρονα και καλαίσθητα προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές, καταρτίζει γυναικείες, ανδρικές και παιδικές συλλογές.

Επενδύοντας σε πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών και προσεγγίζοντας τις καταναλωτικές απαιτήσεις και τις τάσεις της μόδας, σχεδιάζει λειτουργικά, χειμερινά και καλοκαιρινά, προϊόντα. Ο καλόγουστος συνδυασμός υλικών, η ποικιλία χρωμάτων, τα ενδιαφέροντα κεντήματα και τυπώματα και φυσικά η καλή εφαρμογή των τελικών προϊόντων, χαρίζουν άνεση, χαλαρότητα, θαλπωρή ή φρεσκάδα, αισθησιασμό ή παιδικότητα.

Ο άρτιος και σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός που διαθέτει η Εταιρεία, εγγυάται την ακρίβεια στο σχέδιο, το πατρόν, την παραγωγή και τον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων “RACHEL”.

Η πολύ καλή οργάνωση, ειδικά στις διαδικασίες παραγωγής, διανομής και εξυπηρέτησης πελατών, αποτελεί μόνιμη επιδίωξη και εργαλείο για τη διαρκή ανάπτυξή της, την ανταγωνιστικότητά της και τη δυναμικότερη διείσδυσή της στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η συνέπεια και η εμπειρία της Εταιρείας “RACHEL” αξιολογήθηκαν θετικά από γνωστά ονόματα του χώρου και εταιρείες διεθνούς αναγνώρισης, που προχώρησαν σε συνεργασία μαζί της. Ενδεικτικά, ο Έλληνας σχεδιαστής Μάκης Τσέλιος, αλλά και οι εταιρείες “Disney”, “MGM” (Pink Panther), “For EverFriends”.

Στην Ελλάδα, τα προϊόντα “RACHEL” διακινούνται από 350 σημεία πώλησης, ενώ εξάγονται στην Κύπρο,  το Λίβανο, το Βέλγιο και την Αυστρία.

Back to Top
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας