Πρόγραμμα επιβράβευσης

Με κάθε αγορά από το rachelhellas.gr μαζεύετε πόντους.

Συλλέξτε 200 πόντους και κερδίστε μία δωροεπιταγή αξίας 20 €

Rachelhellas - Ανταμοιβή

Το Rachelhellas.gr σας επιβραβεύει με πόντους. Πραγματοποιήστε τις αγορές σας στο Rachelhellas.gr, δημιουργήστε το δικό σας λογαριασμό και ξεκινήστε να μαζεύετε πόντους.

Τα βήματα είναι απλά, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε ή να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Rachelhellas.gr και με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε, συλλέγετε πόντους επιβράβευσης, οι οποίοι προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας!

Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων Rachelhellas;

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο Rachelhellas.gr κερδίζετε πόντους. Οι πόντοι ανταμοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει. Στους 200 πόντους θα έχετε κερδίσει μία δωροεπιταγή αξίας 20 €.

Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;

Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο rachelhellas.gr και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές.

Πώς συλλέγω πόντους;

Κάνοντας τις ηλεκτρονικές σας αγορές από το rachelhellas.gr οι πόντοι μπαίνουν αυτόματα με κάθε ολοκληρωμένη παραγγελία σας. Δεν μπορείτε να μαζέψετε πόντους από την αξία των μεταφορικών και της αντικαταβολής.

Τι γίνεται αν η παραγγελία μου είναι μικρότερης αξίας από τη δωροεπιταγή;

Το ύψος της αγοράς σας πρέπει να είναι ίσο ή μεγαλύτερο της αξίας της δωροεπιταγής.

Μπορούν να καλυφθούν τα μεταφορικά από τη δωροεπιταγή;

Όχι. Τα μεταφορικά και η αντικαταβολή δε μπορούν να καλυφθούν από τη δωροεπιταγή. Η δωροεπιταγή εξαργυρώνεται μόνο για αγορά προϊόντων.

Έχω ήδη λογαριασμό στο Rachelhellas.gr, θα κερδίσω πόντους από αγορές που έκανα πριν τη δημιουργία του προγράμματος ανταμοιβής;

Οι πόντοι αρχίζουν να μετράνε από την στιγμή που δημιουργήθηκε το πρόγραμμα ανταμοιβής και δεν δίνονται πόντοι αναδρομικά. Ξεκινήστε τις αγορές σας σήμερα και μαζέψτε πόντους ώστε να επωφεληθείτε σύντομα από το πρόγραμμα ανταμοιβής του Rachelhellas.gr.

Καταχωρούνται πόντοι στις τηλεφωνικές παραγγελίες;

Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σας όταν πραγματοποιήσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, αρκεί να έχετε δημιουργήσει προηγουμένως λογαριασμό στο Rachelhellas.gr