Σχετικά με εμάς

Από το 1980 η Rachel έχει καταφέρει να καταξιωθεί στη παραγωγή και εμπορία εσωρούχων και ειδών ρουχισμού homewear και beachwear. Διανύοντας την 4η επιτυχή δεκαετία στο χώρο, παραμένει πιστή στο στόχο της να παρέχει σύγχρονα και καλαίσθητα προϊόντα ανώτερης ποιότητας καταρτίζοντας γυναικείες, ανδρικές και παιδικές συλλογές.

Το εμβληματικό brand Rachel, με σύμμαχο τις υψηλές προδιαγραφές των πρώτων υλών, σχεδιάζει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας και παραμένοντας σταθερή στην αξία του κλασικού και διαχρονικού ρουχισμού.

Οι συλλογές της Rachel χαρακτηρίζονται από καλαισθησία στο σχέδιο, καλόγουστο συνδυασμό υλικών, ποικιλία χρωμάτων, ξεχωριστά χειροποίητα κεντήματα και τυπώματα. Η άρτια εφαρμογή των τελικών προϊόντων χαρίζουν άνεση, φρεσκάδα και ένα ρούχο που υπόσχεται να σας συντροφεύει για πολλά χρόνια.

Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός της Rachel εγγυάται την ακρίβεια στο σχέδιο, στο πατρόν, στην παραγωγή και στον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων.

Η οργάνωση, η συνέπεια και η μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας Rachel έχει καταφέρει να αξιολογηθεί θετικά και να κερδίσει την εμπιστοσύνη εταιρειών διεθνούς αναγνώρισης, που προχώρησαν σε συνεργασία μαζί της. Κάποιες από τις συνεργασίες της Rachel είναι ο Έλληνας σχεδιαστής Μάκης Τσέλιος και τα brands Disney, MGM (Pink Panther) και Forever Friends.

Στην Ελλάδα τα προϊόντα Rachel διακινούνται σε περισσότερα από 350 σημεία πώλησης, ενώ εξάγονται στην Κύπρο, στο Λίβανο, στο Βέλγιο και στην Αυστρία.